Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Median Rosé

Median Rosé

€6,99
niet op voorraad
Fantastische rosé voor alle dag.
Heerlijke rosé van Cinsault en Grenache druiven. Een mooie lichte kleur met geuren van zacht rood fruit van aardbei en framboos. Geweldige rose voor in het zonnetje.
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Beschrijving

Onze Median rosé is door PERSWIJN geselecteerd en krijgt het predikaat “betaalbare klasse”. Dat wil zeggen: wijnen van een uitstekende kwaliteit en tevens heel betaalbaar. Onderstaand de recensie.

Tijdens de zwoele zomerdagen is een goed glas rosé niet te versmaden. Wie meent enkel goede rosé te kunnen aantreffen in de Provence heeft het mis. Het vakblad PERSWIJN proefde recent een groot aantal Vin de Pays/ IGP rosé uit diverse gebieden. De conclusie is dat een gewone landwijn/ IGP eigenlijk veel meer waar voor zijn geld biedt. Onder deze categorie enkele pareltjes, waaronder ook de Median Cinsault Grenache van Jerome en Aurélie Vic. Een top5-notering, gewaardeerd met ****(*) = zeer goed/uitstekend, en ook nog eens GESELECTEERD op prijs-kwaliteit…..!!!


Heerlijke rosé van Cinsault en Grenache druiven. Een mooie lichte kleur met geuren van zacht rood fruit van aardbei en framboos. Ook in de smaak komt dit weer terug. Een buitengewone wijn met een buitengewoon mooie prijs kwaliteitverhouding.
De zeer getalenteerde wijnmaakster  jonge Aurélie Trébuchon-Vic, de vrouw van wijnmaker en eigenaar Jerome Vic,  maakt hier deze elegante, verfijnde en frisse rosé.
 Sinds 2006 zijn ze gecertificeerd met Qualenvi (Environment Quality for Independent Winemaker).